Logo assistentiewoningen Dil'flats

ONTDEK ONS AANBOD | DIL’FLATS

STIJLVOL EN LUXUEUS WONEN

In onze assistentiewoningen staat zorg en dienstverlening voorop. Wij begrijpen dat uw welzijn van het grootste belang is, daarom bieden wij een scala aan diensten om u te ondersteunen.

Of het nu gaat om hulp bij het huishouden, het regelen van medische afspraken of het bieden van sociaal en emotioneel welzijn, ons team staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het behouden van een comfortabele en zorgeloze levensstijl.

ONTDEK ONS AANBOD | DIL’FLATS

STIJLVOL EN LUXUEUS WONEN

In onze assistentiewoningen staat zorg en dienstverlening voorop. Wij begrijpen dat uw welzijn van het grootste belang is, daarom bieden wij een scala aan diensten om u te ondersteunen.

ONTDEK DIL'FLATS

Bekijk het modelappartement

Kom binnen in onze moderne appartementen en ontdek waarom bewoners graag vertoeven in Dil’flats. Elk appartement is ruim en voorzien van alle hedendaagse apparatuur.

WOONOPLOSSING VOOR ELKE BEWONER

Bij Dil’flats begrijpen we dat iedere persoon unieke behoeften en voorkeuren heeft als het gaat om wonen. Daarom streven we ernaar om woonoplossingen te bieden die aansluiten bij de individuele levensstijl en zorgbehoeften van elke bewoner. Onze assistentiewoningen zijn ontworpen om comfort, veiligheid en onafhankelijkheid te bieden, en bieden een warme en gastvrije omgeving waarin mensen zich thuis voelen.

Foto van gelukkige ouderen

VEILIGHEID voorop

Het welzijn en de veiligheid van onze bewoners is onze hoogste prioriteit. Onze assistentiewoningen zijn uitgerust met moderne voorzieningen en technologieën die het comfort en de veiligheid bevorderen. Denk hierbij aan brede deuropeningen en drempelloze toegang, badkamers met handgrepen en antislipvloeren, en noodsituatieoproepsystemen. 

zorg en dienstverlening: Noodoproepsysteem

WOONOPLOSSING VOOR ELKE BEWONER

Bij Dil’flats begrijpen we dat iedere persoon unieke behoeften en voorkeuren heeft als het gaat om wonen. Daarom streven we ernaar om woonoplossingen te bieden die aansluiten bij de individuele levensstijl en zorgbehoeften van elke bewoner. Omdat wij weten hoe belangrijk het is om je thuis te voelen,  zijn onze assistentiewoningen ontworpen om comfort, veiligheid en onafhankelijkheid te bieden. Hierdoor bieden ze een warme en gastvrije omgeving waarin mensen zich thuis voelen. Ontdek ons aanbod vandaag nog.

VEILIGHEID

Het welzijn en de veiligheid van onze bewoners is onze hoogste prioriteit. Bovendien zijn onze assistentiewoningen uitgerust met moderne voorzieningen en technologieën die het comfort en de veiligheid bevorderen. Hierbij kunt u denken aan brede deuropeningen en drempelloze toegang. Daarnaast bieden we badkamers met handgrepen en antislipvloeren. Bovendien beschikken onze woningen over noodsituatieoproepsystemen.

BASISPAKKET DIENSTEN DIL'FLATS

Oproepsysteem en eerste hulp 24u/24u, 7d/7d

Elektriciteit, verwarming en water in gemeenschappelijke ruimtes

Poetsen buitenzijde ramen en balustrade

Parlofonie

Plaatsbeschrijving bij aankomst en vertrek

Permanentie ook bij afwezigheid woonassistent

Gebruikersraad

Gebruik gemeenschappelijke ruimtes

Algemeen en technisch onderhoud van gemeenschappelijke delen.

Brandverzekering voor gebouw

Brandbeveiliging

Organisatie van medische ondersteuning

Administratieve ondersteuning en coördinatie van alle zorg

Gebruik fitnessruimte

APPARTEMENTEN | DIL'FLATS

Elke woning is uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming en een efficiënt ventilatiesysteem, zodat elke bewoner kan genieten van optimaal comfort. De ruime interieurs bieden voldoende ruimte en de grote ramen zorgen voor veel licht. In de volledig uitgeruste keuken vindt u een koelkast, vaatwasser, combi-oven en kookplaat om aan al uw behoeften te voldoen. Bovendien kunt u tot rust komen op uw eigen privéterras, waar u kunt genieten van de serene omgeving van Dilbeek.

Ontdek de perfecte plek om te wonen en te ontspannen in onze assistentiewoningen. Heb je nog vragen of plan je graag een bezoek?

Neem contact met ons op:

Type 1

Type 1

Assistentiewoning met 1 slaapkamer 68m²

Type 3

Type 2

Assistentiewoning met 1 slaapkamer 84m²

Type 3

Assistentiewoning met 2 slaapkamers 105m²

ONTDEK MEER | DIL'FLATS

Wil je meer te weten komen over ons aanbod van assistentiewoningen en onze zorg en dienstverlening?Druk op de onderstaande knoppen om verder te gaan:

WONEN

Bekijk plattegronden, foto's en leer meer over de functies en voordelen van onze woningen.

ZORG & DIENSTVERLENING

Ontdek hoe we u kunnen ondersteunen met persoonlijke zorg, medische hulp en andere diensten om uw welzijn te bevorderen.

CONTACT

Graag meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie, om een rondleiding te plannen of om uw vragen te stellen.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO

Wij zijn er om u van dienst te zijn terwijl U Dil’flats ontdekt.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om uw vragen te beantwoorden en u in contact te brengen met een lokale Dil’flats medewerker.

Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten

info en beschikbaarheid:
+32 02 311 78 11

D’Arconatistraat 77A,
1700 Dilbeek

NIEUWS UIT DIL'FLATS

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONZE ZORG EN DIENSTVERLENING

Hier vind je veelgestelde vragen en hun antwoord terug. Jouw vraag hier niet gevonden? Bekijk ook de veelgestende vragen over wonen in Dil’flats, of neem contact met ons op. Een medewerker van Dil’flats beantwoord met plezier jouw vragen.

De kosten van onze assistentiewoningen variëren op basis van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning en de gekozen voorzieningen. Voor een gedetailleerd overzicht van de kosten en inbegrepen services, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ja, we bieden verschillende zorgniveaus aan die aansluiten bij individuele behoeften. Ons professionele team werkt nauw samen met bewoners en hun families om de juiste zorg en ondersteuning te bieden op basis van de specifieke vereisten.

Dil’flats werkt samen met Pajozorg, Ferm en andere partijen die de medische zorg binnen onze assistentiewoningen verzorgt. Uiteraard ben je vrij om verzorging of verpleging naar jouw wensen af te stellen. Samen met de woonassistent bekijken we welke zorg en diensten bij jou passen. Daarnaast beschikt elke assistentiewoning over een noodoproepsysteem. In geval van nood wordt de alarmcentrale ingelicht en wordt er passende zorg voorzien.

Terwijl meeste bewoners ervoor kiezen om hun maaltijden zelf te bereiden, kan je bij Dil’flats ook beroep doen op lekkere maaltijden die worden bereid door onze vaste traiteur. Dit kan je via de woonassistent eenvoudig bestellen. Kom langs of neem contact met ons op en ontdek wat Dil’flats voor jou kan betekenen.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen, waaronder noodoproepsystemen en evacuatieplannen. In geval van noodsituaties zorgen we voor snelle en doeltreffende actie om de veiligheid van al onze bewoners te waarborgen.

Elke bewoner beschikt over een medicatielijst die in het begin van de bewoning van de assistentiewoning wordt opgemaakt. Over het algemeen wordt het medicatiebeheer in samenspraak met jouw huisarts afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Ja, absoluut. Bij Dil’Flats geloven we sterk in het behoud van uw onafhankelijkheid. Onze assistentiewoningen zijn ontworpen om u te voorzien van de benodigde hulp bij dagelijkse activiteiten, terwijl we uw zelfstandigheid respecteren. We streven ernaar om een evenwicht te creëren tussen ondersteuning en vrijheid.

Als uw gezondheid verslechtert, kunt u meestal extra zorgdiensten krijgen bekijken we de beste mogelijke oplossing voor uw situatie.

Scroll naar boven

DOWNLOAD BROCHURE

Vul het formulier hieronder in en ontvang onze brochure in jouw mailbox!

Contact Informatie
Vanwaar kent U Dil'lfats?
Assistentiewoningen Domein D'Arconati

INFORMATIE / PRIJZEN AANVRAGEN

Vul het formulier hieronder in en ontvang onze prijslijst. Indien U graag  meer informatie wenst, kan u hier uw gegevens achterlaten. Wij nemen vervolgens contact met U op.

Contact Informatie
Vanwaar kent U Dil'lfats?
Gewenste informatie

Deelname bevestigen

Gelieve de Inschrijvingskosten te storten op volgend rekeningnummer:
€35 p.p
€17,5 kinderen <14 

Dil’Flats VZW:
BE15 3632 3368 1730

Met als mededeling:
BBQ + Naam inschrijving + aantal personen
Voorbeeld:
BBQ Els 2 volwassenen, 1 kind