Logo assistentiewoningen Dil'flats

CONTACTEER ONS | DIL’FLATS

NEEM CONTACT MET ONS OP

Welkom bij onze assistentiewoningen in Dilbeek! Wij zijn er om u te helpen een comfortabele en zorgeloze leefomgeving te bieden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

CONTACT | DIL’FLATS

NEEM CONTACT MET ONS OP

Welkom bij onze assistentiewoningen! Wij zijn er om u te helpen een comfortabele en zorgeloze leefomgeving te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO

Wij zijn er om u van dienst te zijn terwijl U Dil’flats ontdekt.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om uw vragen te beantwoorden en u in contact te brengen met een lokale Dil’flats medewerker.

Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten

info en beschikbaarheid:
078 48 73 33

Kom gerust langs voor een rondleiding, elke week voorzien wij hiervoor twee momenten: 

• maandag van 11u – 13u
• woensdag van 13u-15u

Of maak een afspraak aan de hand van het contactformulier hierboven.

GRATIS SHUTTLE bij het boeken van een rondleiding*

Boek nu een rondleiding en geniet van een gratis shuttle service in onze milieuvriendelijke, 100% elektrische wagen, waarbij we u thuis oppikken en weer veilig terugbrengen.

Ervaar het gemak en de milieuvriendelijkheid terwijl u onze assistentiewoningen ontdekt.

*Met een maximum straal van 20km vanuit Dilbeek

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO

Wij zijn er om u van dienst te zijn terwijl U Dil’flats ontdekt.

Onze toegewijde klantenservice staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.  

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om uw vragen te beantwoorden en u in contact te brengen met een lokale Dil’flats medewerker. Zodra we uw gegevens hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

We kijken er met grote verwachting naar uit om u persoonlijk te ontmoeten en u te helpen bij het vinden van uw ideale thuis bij Dil’Flats.

Assistentiewoningen Dil’flats
D’Arconatistraat 77
1700 Dilbeek

078 48 73 33
[email protected]

Kom gerust langs voor een rondleiding, elke week voorzien wij hiervoor twee momenten: 

• maandag van 11u – 13u
• woensdag van 13u-15u

Of maak een afspraak aan de hand van het contactformulier hierboven.

GRATIS SHUTTLE bij het boeken van een rondleiding*

Boek nu een rondleiding en geniet van een gratis shuttle service in onze milieuvriendelijke, 100% elektrische wagen, waarbij we u thuis oppikken en weer veilig terugbrengen.

Ervaar het gemak en de milieuvriendelijkheid terwijl u onze assistentiewoningen ontdekt.

*Met een maximum straal van 20km vanuit Dilbeek

ADRES

Assistentiewoningen Dil’flats
D’Arconatistraat 77
1700 Dilbeek

VEELGESTELDE VRAGEN ALGEMEEN

Hier vind je veelgestelde vragen en hun antwoord terug. Jouw vraag hier niet gevonden? Neem contact met ons op. Een medewerker van Dil’flats beantwoord met plezier jouw vragen.

Ja, u heeft de vrijheid om uw woonruimte naar eigen smaak in te richten met uw persoonlijke meubels en spullen. We moedigen bewoners aan om zich thuis te voelen in hun nieuwe omgeving.

Uw familie en vrienden zijn van harte welkom om op bezoek te komen. We hebben geen vaste bezoektijden, zodat u kunt genieten van quality time met uw dierbaren. Neem contact op met onze receptie indien u graag een ruimte afhuurt voor gelegenheden.

Dil’flats richt zich op senioren van 65 jaar en ouder.

Absoluut, we moedigen bewoners aan om hun hobby’s voort te zetten en nieuwe interesses te verkennen. Onze faciliteit biedt ruimte en mogelijkheden voor verschillende activiteiten.

Ja, we hebben richtlijnen voor persoonlijke bezoekers en overnachtende gasten om de veiligheid en privacy van alle bewoners te waarborgen. Neem contact op met onze receptie voor meer informatie over deze richtlijnen.

Ja, Wij zijn hier om u te ondersteunen bij uw dagelijkse activiteiten terwijl we uw onafhankelijkheid respecteren. We streven ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden met behoud van uw autonomie.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen, waaronder noodoproepsystemen en evacuatieplannen. In geval van noodsituaties zorgen we voor snelle en doeltreffende actie om de veiligheid van al onze bewoners te waarborgen.

Ja, we bieden verschillende zorgniveaus aan die aansluiten bij individuele behoeften. Ons professionele team werkt nauw samen met bewoners en hun families om de juiste zorg en ondersteuning te bieden op basis van de specifieke vereisten.

De kosten van onze assistentiewoningen variëren op basis van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning en de gekozen voorzieningen. Voor een gedetailleerd overzicht van de kosten en inbegrepen services, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Dil’flats begrijpen we dat huisdieren een belangrijk onderdeel zijn van uw leven. Daarom heten wij niet alleen u, maar ook uw geliefde huisdier van harte welkom in onze assistentiewoningen. Wij geloven dat het gezelschap en de genegenheid die huisdieren bieden van onschatbare waarde zijn voor het welzijn en de levenskwaliteit van onze bewoners.

Ja, we hebben een feedbacksysteem waar bewoners hun zorgen kunnen uiten en feedback kunnen geven. Aan de hand van onze suggestiebus kan je anoniem je vragen of opmerkingen kwijt. U kunt ook steeds contact opnemen met onze medewerkers.

Dil’flats werkt samen met Pajozorg, Ferm en andere partijen die de medische zorg binnen onze assistentiewoningen verzorgt. Uiteraard ben je vrij om verzorging of verpleging naar jouw wensen af te stellen. Samen met de woonassistent bekijken we welke zorg en diensten bij jou passen. Daarnaast beschikt elke assistentiewoning over een noodoproepsysteem. In geval van nood wordt de alarmcentrale ingelicht en wordt er passende zorg voorzien.

Terwijl meeste bewoners ervoor kiezen om hun maaltijden zelf te bereiden, kan je bij Dil’flats ook beroep doen op lekkere maaltijden die worden bereid door onze vaste traiteur. Dit kan je via de woonassistent eenvoudig bestellen. Kom langs of neem contact met ons op en ontdek wat Dil’flats voor jou kan betekenen.

Elke bewoner beschikt over een medicatielijst die in het begin van de bewoning van de assistentiewoning wordt opgemaakt. Over het algemeen wordt het medicatiebeheer in samenspraak met jouw huisarts afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Ja, absoluut. Bij Dil’Flats geloven we sterk in het behoud van uw onafhankelijkheid. Onze assistentiewoningen zijn ontworpen om u te voorzien van de benodigde hulp bij dagelijkse activiteiten, terwijl we uw zelfstandigheid respecteren. We streven ernaar om een evenwicht te creëren tussen ondersteuning en vrijheid.

Een assistentiewoning is specifiek ontworpen voor senioren en biedt
diensten en voorzieningen om zelfstandig wonen te vergemakkelijken.

Dil’flats biedt verschillende services en voorzieningen aan, waaronder 24-
uursnoodhulp, maaltijdvoorzieningen, schoonmaakdiensten en andere.
Voor een volledige lijst met diensten kan je hier terug vinden.

De financiële aspecten zijn afhankelijk van huur of aankoop. Bij huur
betaalt u doorgaans maandelijkse huur, terwijl u bij aankoop de
aankoopprijs en eventuele maandelijkse kosten moet overwegen.

Veiligheid en beveiliging worden geïmplementeerd met toegangscontrole
en 24-uursbewaking.

Ja, assistentiewoningen Dil’flats biedt 24-uurszorg om in geval van nood
hulp te bieden.

Als uw gezondheid verslechtert, kunt u meestal extra zorgdiensten krijgen
bekijken we de beste mogelijke oplossing voor uw situatie.

Scroll naar boven

Deelname bevestigen

Gelieve de Inschrijvingskosten te storten op volgend rekeningnummer:
€35 p.p
€17,5 kinderen <14 

Dil’Flats VZW:
BE15 3632 3368 1730

Met als mededeling:
BBQ + Naam inschrijving + aantal personen
Voorbeeld:
BBQ Els 2 volwassenen, 1 kind