Logo assistentiewoningen Dil'flats

Een Blik Achter de Schermen: Onze Voorzieningen en Diensten

Deel deze post

Wanneer u op zoek bent naar een assistentiewoning voor uzelf of uw dierbare, is het essentieel om de voorzieningen en diensten te begrijpen die een bepaald complex aanbiedt. Deze voorzieningen kunnen een aanzienlijke invloed hebben op uw levenskwaliteit en comfort. In dit artikel nemen we u mee achter de schermen van onze assistentiewoningen en onthullen we welke voorzieningen en diensten we aanbieden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Comfortabel Wonen

Een van de belangrijkste aspecten van ons assistentiewoningcomplex is het streven naar comfortabel wonen. Onze appartementen zijn ontworpen met het oog op uw welzijn. Ze zijn ruim, goed verlicht en voorzien van moderne voorzieningen. We begrijpen dat privacy van groot belang is, en daarom bieden we u uw eigen persoonlijke ruimte waar u zich thuis kunt voelen.

Maaltijdservices

Goede voeding is essentieel voor een gezond en gelukkig leven. Onze keukens zijn uitgerust met moderne apparatuur, waardoor het aangenaam is om eten te bereiden. Lukt het je niet om elke dag eten te bereiden? Daarom bieden we maaltijdservices aan die voldoen aan uw voedingsbehoeften en -voorkeuren. Wij werken samen met een vaste traiteur voor dagelijks verse, smakelijke maaltijden. U kunt genieten van heerlijke gerechten in ons gemeenschappelijk eetgedeelte of ervoor kiezen om maaltijden in uw appartement te ontvangen. We passen ons menu aan om aan verschillende dieetvereisten te voldoen en werken eraan om u een gevarieerd aanbod van culinaire ervaringen te bieden.

Medische Zorg en Ondersteuning

We begrijpen dat gezondheid een prioriteit is, en daarom bieden we medische zorg en ondersteuning aan onze bewoners. Ons team van medische professionals staat klaar om te helpen bij routinecontroles, medicijnbeheer en eventuele gezondheidsproblemen. We willen ervoor zorgen dat u zich in goede handen voelt en dat uw gezondheid goed wordt gecontroleerd.

Recreatieve Activiteiten

Een actieve en sociale levensstijl is van groot belang voor het welzijn van onze bewoners. Daarom organiseren we een breed scala aan recreatieve activiteiten en evenementen. Of u nu geïnteresseerd bent in kunst, muziek, sport, of gewoon sociaal contact, er is voor elk wat wils. Onze activiteiten zijn ontworpen om uw dagen te vullen met plezier en voldoening.

Veiligheid en Beveiliging

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben uitgebreide beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat u zich veilig voelt in onze assistentiewoningen. Van 24/7 beveiligingspersoneel tot geavanceerde beveiligingssystemen, we doen er alles aan om uw gemoedsrust te waarborgen.

Gemak en Dienstverlening

Ten slotte streven we ernaar om uw verblijf zo gemakkelijk mogelijk te maken. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar om te helpen met dagelijkse taken en eventuele vragen die u heeft. We bieden ook schoonmaakdiensten en andere huishoudelijke ondersteuning om uw leven zo zorgeloos mogelijk te maken.

Bij onze assistentiewoningen willen we niet alleen een woning bieden, maar een complete levensstijl waarin u zich ondersteund, gewaardeerd en comfortabel voelt. We zijn er trots op om u deze voorzieningen en diensten te bieden en streven ernaar om uw ervaring bij ons zo positief mogelijk te maken.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze assistentiewoningen? Neem gerust contact met ons op, en we staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing voor uw toekomst.

Misschien vind je dit ook interessant..

Nieuws

Opendeurdag Dil’flats 9 december.

Op zaterdag 9 december 2023 nodigen wij u van harte uit voor onze opendeurdag in Dil’Flats te Dilbeek, waar u van dichtbij kunt kennismaken met onze zorgappartementen, en dit van

Scroll naar boven

Deelname bevestigen

Gelieve de Inschrijvingskosten te storten op volgend rekeningnummer:
€35 p.p
€17,5 kinderen <14 

Dil’Flats VZW:
BE15 3632 3368 1730

Met als mededeling:
BBQ + Naam inschrijving + aantal personen
Voorbeeld:
BBQ Els 2 volwassenen, 1 kind